onsdag 11. januar 2012

Nytt år...

Først GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!!
Tenk at nå står vi foran et helt nytt år!!! Ganske spennende egentlig!
Det er jo flest hverdager, sånn er det bare, og med det som hører til den.
Jobb, middag, kjøre og hente ungene, sortere klær, vaske klær, brette klær, stryke klær,
planlegging av handling og handle inn, og litt tid til tv, magasiner, interiør, hus og hjem!
Men så kommer det HELGER og  FERIER!!! Hos oss er 2 planlagt.
Vi drar til Tenerife i Vinterferien igjen. Det begynner og bli tradisjon. Vi drar sammen med en familie til denne gangen. Ofte har vi vært fler. Vi skal bo på samme hotell, og vet da hva vi kommer til.Vi ønsker oss bare FERIE denne uka, med sol, strand og bad!! Neste ferie går til Danmark i sommer.Vi blir 28 med stort og smått i Danmarks største ferie hus!!! Gjett om vi gleder oss!!!!!
Så noe for det nye året er planlagt, men det er veldig mye som ikke er det også!! Det vil jo også skje mange ting vi  heller ikke vet, og ikke er herre over.
Og det er nok sikkert like greit!!! Men vi vet at vi går mot en ny VÅR og SOMMER. Som vi håper blir solfylt og varm! Med feriedager på vannet med båten og grilling med familien om kvelden! Påsken kommer mer til normal tid i år, og i den ferien er vi på hytta på Gautefall. Håper det er snø der til påske i år! Så venter en ny høst, og da er det bare og glede seg til JUL igjen!! Julaften er på en mandag i år (skuddår i år) Så da blir det flere fri dager for de fleste! Jeg gleder meg til et nytt år jeg, full av nye muligheter!!!
GODT NYTT ÅR ØNSKES TIL DEG OG DINE OGSÅ!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blir superglad om du vil legge igjen en kommentar her på bloggen min.